ŞEHİT ABDULLAH TAYYİP OLÇOK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ SİMÜLASYON TEKNOLOJİSİ EĞİTİMİ

9 Ekim 2018 Salı günü Odamız, Şehit Abdullah Tayyip Olçok Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan ''Simülasyon Teknolojisi ile Sanayinin İhtiyaç Duyduğu Nitelikte Eleman Yetiştiriyoruz'' Projesine ev sahipliği yaptı.

Tanıtım toplantısına Ayvalık Kaymakamı Gökhan Görgülüarslan'ın da katıldığı projenin amacı; bölgemizde sanayinin ihtiyaç duyduğu uzman personeli yetiştirmek. 1 Aralık 2018'den itibaren bu amaçla 3 eğitmenle birlikte kaynak operatörü olmak isteyen yetişkin, işsiz bireylere veya kaynakçılık konusunda uzmanlaşmak isteyen bireylere kurslar düzenlenecek.

ATO Başkanı Mustafa Büyükçıvgın Odamız adına ev sahipliği yaparak projeye destek verdiğini açıkladı.

meslek lisesi 2

meslek lisesi