ODAMIZ BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NE ZİYARETTE BULUNDU

9 Ekim 2018 Salı günü ATO Başkanı Mustafa Büyükçıvgın, Başkan Yardımcısı Osman Özdoğan, Yönetim Kurulu Üyesi Ali Uçar ve Ayvalık Ziraat Odası Başkanı Hasan Kıtay Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu'nu ziyaret ettiler. Odamız Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Ayvalık Belediyesi, Ayvalık Ziraat Odası ile birlikte hazırladığı  14. Ayvalık Uluslararası Zeytin Hasat Günleri Etkinliği hakkında kendilerine bilgi verdiler. Görüşmede Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'ne destek ve katkıları için teşekkürlerimizi ilettik.

bbb 2

bbb 1