ENFLASYONLA TOPYEKÜN MÜCADELE

Sayın Üyemiz,
Enflasyonla topyekün mücadele programı çerçevesinde indirim kampanyası düzenlenmiştir.Yıl sonuna kadar satışını yaptığı ürünlerde en az %10 indirim uygulamak isteyen üyelerimiz program dahilinde kampanyaya katılacağını ve indirim uygulayacakları ürün listesi ve görsellerini  22 Ekim 2018 tarihine kadar Odamıza bildirmelerini rica ederiz. Kampanyaya katılan üyelerimiz Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'ne bildirilerek ülke çapında kampanyaya katılan firmalar listesinde yer alacaktır.

Aşağıda yer alan listedeki ürünlerde indirim yapacak üyelerimizin en kısa sürede odamızla irtibata geçmeleri rica olunur.

Ürün listesi

enf