VFS GLOBAL AYVALIK TİCARET ODASINDA HİZMET VERMEYE DEVAM EDİYOR

Ayvalık Ticaret Odası binasında hizmet veren Yunanistan ve yeni başlanan Estonya vizelerinin verildiği, Vfs Global şirketi ortağı Sayın Emin Çakmak, TÜRSAB Ayvalık Yetkilisi Alp Sezek, Türkiyenin önde gelen turizmcilerinden Dr. Turgay Sehil, Gürol Demir ve Nevzat Ergün ile birlikte 12 Kasım 2018 Pazartesi günü Odamızı ziyaret ettiler ve ortak çalışmalarımızdan dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler. Göreve seçilmesi dolayısıyla ATO Başkanı Mustafa Büyükçıvgın'a başarılar dilediler ve ATO Başkanı Mustafa Büyükçıvgın da ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirmiş ve kendilerine teşekkür etmişlerdir.

vfs