AYVALIK'IN EN İYİ ÇİFTÇİSİNE BİR ÖDÜL DE ATO'DAN GELDİ

14. Ayvalık Uluslararası Zeytin Hasat Günleri, En İyi Çiftçi Ödülü'nün sahibi olan Mehmet Yavaş'a bir ödül de ATO'dan geldi. Ayvalık'ta bugüne kadar 70 bin zeytin fidesi dikmesi ve bu fidelerin binlercesinin günümüzde zeytin üretmesi nedeniyle Ayvalık'ın En İyi Çiftçisi Ödülü'ne layık görülen Mehmet Yavaş'a 2 Kasım Cuma günü, ATO Meclis Salonunda törenle ödülü verildi.

Törene Ayvalık Ticaret Odası'nın eski Meclis Başkanı Abdullah Servet Ertem, ilçede Yakup Usta olarak tanınan Yakup İçten ve ATO Yönetim Kurulu katıldı. ATO Başkanı Mustafa Büyükçıvgın tarafından bir madalya verilen Mehmet Yavaş'ın Ayvalık Ticaret Odası Şeref Kütüğü'ne kendi adını taşıyan madalyonu çakarken duygulandığı gözlendi.

en y cftc odulu 1 en y cftc odulu 2 en y cftc odulu 3