EYETECH OPTİK GÖZLÜK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ ODAMIZA KAYIT OLDU

İstanbul'da yıllardan beri optik ve gözlük sanayinde üretici olarak hizmet veren Prestij Optik Gözlük Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kurucu üyesi Şaban Fındıkoğlu ve şirket ortaklarından Serkan Fındıkoğlu, 29 Kasım Perşembe günü ATO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Büyükçıvgın'ı ziyaret etti. Ayvalık'ta Hakan Kayaalp ve Rıfat Molo ile birlikte Eyetech Gözlük Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adlı bir gözlük üretim yeri kurduklarını ve bununla ilgili olarak da ATO'ya kaydolduklarını belirttiler. ATO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Büyükçıvgın da Ayvalık'ta kurulacak olan fabrikanın hem sektöre hem ekonomiye hem de kentimizin en büyük sorunlarından biri olan istihdama katkı sağlayacağını söyledi. Böyle bir ticari ortamda yatırım yapmalarından dolayı kendilerini tebrik edip Ayvalık'a ve şirket ortaklarına hayırlı uğurlu olmasını diledi.

eyetech-29 Kasm