MİDİLLİ'DEN GELEN YUNAN DOSTLARIMIZI ODAMIZDA AĞIRLADIK

15 Aralık Cumartesi günü Midilli'den Ampelıkiotis Georgios ( PALLESVIAKOS Spor Kulübü Fahri Başkanı), Pıaytes Pauagiotis ( Midilli Spor Müdürü ), Matoula Giarlou (Midilli Belediye Meclis Üyesi) Ayvalık Ticaret Odası'nı ziyaret etti. Misafirlerimizi ATO Başkanı Mustafa Büyükçıvgın, ATO Başkan Yardımcıları Osman Özdoğan ve Mehmet Babayiğit ve ATO Yönetim Kurulu Üyesi Ali Pehlivan karşıladı. Dostane geçen görüşmede karşılıklı ilişkilerin geliştirilmesi konusunda görüş birliğine varıldı.

cumartesi cumartesi-2 cumartesi-3