AK PARTİ BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BAŞKAN ADAYI VE KARESİ BELEDİYE BAŞKANI YÜCEL YILMAZ ODAMIZI ZİYARET ETTİ

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Yerel Seçim çalışmaları kapsamında  Ak Parti Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı ve Karasi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Ak Parti Balıkesir İl Başkanı Av. Ahmet Sağlam, Ak Parti Balıkesir Milletvekili ve MKYK Üyesi Yavuz Subaşı, Ak Parti Milletvekili Mustafa Canbey ve Ak Parti Ayvalık İlçe Yönetimi 24 Aralık 2018 Pazartesi günü Odamızı ziyaret ettiler.

Ziyarette öncelikle ATO Meclis Başkanı Mehmet Sıray konuklarımızın gerçekleştirdiği ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi. Ak Parti Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı ve Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz Ayvalık'a değer verdiklerini, Ayvalık'ın sosyal ve kültürel hayatını çok önemsediklerini, seçilmeleri halinde Ayvalık'ın tüm değerlerini koruyarak hizmet edeceklerini belirttiler.

Daha sonra katılımcıların kendilerini tanıtmaları ile ziyaret sona erdi. Ziyaret sonunda Sayın Yücel Yılmaz ATO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Büyükçıvgın'a bir hediye takdim etti, Mustafa Büyükçıvgın da kendilerine teşekkür ederek karşılığında küçük bir hediye takdim etti ve 2019 yerel seçimlerinde Yücel Yılmaz'a başarılar diledi.

1 2

3 4