10. REEL SEKTÖR VE FİNANS SEKTÖRÜ DİYALOG GÜÇLENDİRME TOPLANTISI BURSA'DA YAPILDI

25 Aralık 2018 Salı günü ATO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Osman Özdoğan ve Mehmet Babayiğit, ATO Yönetim Kurulu Üyesi Ali Pehlivan ve TOBB Delegesi ve ATO Meclis Üyesi Yusuf Yılmaz, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun da katıldığı 10. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) & Türkiye Bankalar Birliği (TBB) Reel Sektör & Finans Sektörü Diyalog Güçlendirme Toplantı'sına katıldılar. Yine aynı gün saat 19:00'da Bursa Ticaret ve Sanayi Odası tarafından bu yıl 45. si düzenlenmiş olan ''Ekonomiye Değer Katanlar-2018 Ödül Törenine'' Odamızı temsilen katılmışlardır.

Hisarcıklıoğlu, bankaların reel sektörün dertlerini dinlemek için sahaya inmesinin son derece önemli olduğunu belirterek, "Bizlerin dertlerini, sıkıntılarını dinlemek için, hep birlikte buraya gelmeleri, inşallah hayırlara vesile olacak. Bu toplantılarla, reel sektör ile finans sektörü, birbirini daha iyi anlayacak ve ortak çözümler geliştirecek. Yani bu sıkıntılı süreci, birlikte çalışarak atlatacağız" dedi.

Her iki sektörün de güçlendirilmesine ihtiyaç olduğuna dikkat çeken TOBB Başkanı, bu kapsamdaki önerilerini hükümete ilettiklerini ve iletmeye devam ettiklerini söyledi.

bursa konsey 1 bursa konsey 2

bursa konsey 3  END6783