MEB VE TOBB 81 İLDE 81 MESLEK LİSESİNDE İŞBİRLİĞİ YAPACAK

Milli Eğitim Bakanlığı ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi arasında Mesleki Eğitim İşbirliği Protokolü TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun ev sahipliğinde, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un katılımıyla 26 Şubat 2019 Salı günü düzenlenen törende imzalandı. Hisarcıklıoğlu, "Yıllardır dile getirdiğimiz ama bir türlü hayata geçiremediğimiz bir adım atıyoruz. Mesleki eğitim ile reel sektörü, birbirine entegre ediyoruz" dedi.

Bu vizyoner adımın atılmasında, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un katkılarının önemli olduğunu belirten Hisarcıklıoğlu, "İş dünyasından gelen bir Bakanın farkını ve ezberleri nasıl bozduğunu gördük. Böyle hayırlı bir işe öncü olduğu için kendisini hep birlikte tebrik etmek, alkışlamak istiyorum" diye konuştu.

meb meb2