AK PARTİ BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YÜCEL YILMAZ VE MHP AYVALIK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OP. DR. NAZMİ BAŞARAN ODAMIZI ZİYARET ETTİ

4 Mart 2019 Pazartesi günü Ak Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz ve Milliyetçi Hareket Partisi Ayvalık Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Nazmi Başaran Odamızı ziyaret etti. ATO Meclis Başkanı Mehmet Sıray ve ATO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Büyükçıvıgın misafirlerimizi karşıladılar. Sayın Yılmaz ve Sayın Başaran, Ayvalık'ın sosyal ve kültürel hayatını çok önemsediklerini, seçilmeleri halinde Ayvalık'ın tüm değerlerini koruyarak hizmet edeceklerini belirttiler.

yücel yılmaz ve nazmi başaran 2 yücel yılmaz ve nazmi başaran 1

yücel yılmaz ve nazmi başaran 3