BAŞKANIMIZ MUSTAFA BÜYÜKÇIVGIN NAZİLLİ TİCARET ODASI YENİ HİZMET BİNASI AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDI

20 Mart 2019 Çarşamba günü Nazilli Ticaret Odası yeni binası, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun katıldığı törenle hizmete açıldı.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu açılışta yaptığı konuşmada, İstihdam Seferberliği kapsamında verilen teşvikler ve destekler hakkında bilgi verdi. Hisarcıklıoğlu Nazilli iş dünyasına kampanyadan faydalanmaları çağrısında bulundu.

Hisarcıklıoğlu, "Dost kara gün içindir. Devletimizi yanımızda görüyoruz. Bunlar tarihi destekler. Allah kendilerinden razı olsun. Bize de düşen bu yolda kendilerine hizmet etmek. Son 25 yılda neler gördük. Bütün sıkıntıları aştık. Bu tekerlek bu tümsekte kalmayacak. Tümseği aştığımız da tekerlek de hızlı gidecek. Bizim kendimizden başka dostumuz yok. Allah birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın." değerlendirmesinde bulundu.

Açılışa katılan ATO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Büyükçıvgın, Nazilli Ticaret Odası Başkanı Nuri Arslan'a yeni hizmet binalarının hayırlı olması dileklerinde bulundu.

açılış 1 açılış 2

açılış 3 açılış 4