BALIKESİR TİCARET ODALARI TURİZM ORTAK AKIL MESLEK KOMİTE TOPLANTISI İÇİN ODAMIZDA BULUŞTU

Turizm Haftası sebebiyle Balıkesir, Ayvalık, Edremit ve Burhaniye Turizm Komiteleri Başkanları ve üyeleri yoğun turizm sezonu öncesi alınması gereken tedbirler ve genel olarak Balıkesir İlinden turizme yönelik yapılacak çalışmalara ilişkin Ayvalık Ticaret Odası toplantı salonunda 17 Nisan 2019 Çarşamba günü biraraya geldiler.

Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa Büyükçıvgın kendilerine hoşgeldin konuşması yaptı devamında Ayvalık Ticaret Odası Turizm Komitesi Başkanı Levent İhsan Billurcu toplantıya başkanlık etti. Toplantı sonuç bildirgesini okumak için tıklayınız.

Katılımcılar; Nihat Uzun, Ahmet Salı, Hasan Bacakoğlu, Murat Kurşun, Şahkan Saltık, İsmet Somay, Anıl Burak Şeki, Namık Zafer, Tülay Lale, Tuncay Yedikardeşler, Ceyhun Özsan, Adem Kuşçuoğlu, Öztürk Turhan, Raşit Kandemir, Hüseyin Onay, Levent Billurcu

balıkesir turizm toplantısı 2 balıkesir turizm toplantısı 3