ANKARA'NIN "EN"LERİ ÖDÜLLERİNİ ALDI

9 Mayıs 2019 tarihinde Ankara Ticaret Odası'nın ev sahipliğinde " Ankara'nın 'En'leri Ödül Töreni gerçekleştirildi. Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Ticaret Bakanı Sayın Ruhsar Pekcan, TOBB Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Ankara Ticaret Odası Başkanı Sayın Gürsel Baran'ın katılımıyla düzenlenen etkinlikte birçok Oda ve Borsa Başkanı yer aldı. Başkanımız Mustafa Büyükçıvgın'ın iştirak ettiği etkinlikte"Kurumlar Vergisi En'leri", "İhracatın En'leri", "İstihdamın En'leri" ve "Ankara'ya Değer Katanlar" kategorilerinde ödülleri sahiplerine Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan takdim etti.

türkiyenin enleri ödül töreni 1 türkiyenin enleri ödül töreni 5

türkiyenin enleri ödül töreni 4 türkiyenin enleri ödül töreni 2 türkiyenin enleri ödül töreni 3