Simay - Eray Dinç Odamızı Ziyaret Etti.

Küçükköy'ün tanınmış simalarından ve Kıraathanenin işletmecileri aynı zamanda İphone Firmasının program yazarları Simay ve Eray Dinç kardeşler 7 Ağustos 2019 Çarşamba günü Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Büyükçıvgın'ı ziyaret ederek "Hacking The Future" ( Geleceği Hacklemek " Gelecekte oluşabilecek olumsuz koşulları şimdiden önlemeye çalışmak" ) projelerini tanıttılar. Kendilerini başarılı çalışmalarından dolayı tebrik eKüçükköy'ün tanınmış simalarından ve Kıraathanenin işletmecileri aynı zamanda İphone Firmasının program yazarları Simay ve Eray Dinç kardeşler 7 Ağustos 2019 Çarşamba günü Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Büyükçıvgın'ı ziyaret ederek "Hacking The Future " ( Geleceği Hacklemek "Gelecekte oluşabilecek olumsuz koşulları şimdiden önlemeye çalışmak" ) projelerini tanıttılar. Kendilerini başarılı çalışmalarından deriz.

7 agustos 3