EGE İHRACATÇILAR BİRLİĞİ EĞİTİMLERİ

Ege İhracatçı Birlikleri tarafından Odamızda ihracatçılarımıza ve ihracat yapmak isteyen firmalarımıza yönelik "İhracatta Devlet Yardımları" konulu bir seminer düzenlenmesi planlanmaktadır.

Ardından bölgesel sektörün ihtiyaçlarına yönelik olarak "E-Ticaret",  "Pazar Analizi ve Pazar Araştırması", "Şirket Yönetiminde Finansal Göstergeler ve Mali Tabloların Değerlendirilmesi", "İhracatta Satış-Pazarlama ve Fiyatlandırma Stratejileri", "Fuarlarda Fark Yaratmak"," Birliklere Üyelik ve Gümrük-Beyanname Süreçleri" konularından sizin isteğinize göre seçilecek olan bir tanesi ile ilgili bilgilendirme yapılacaktır. Sektörünüze fayda sağlayacak seminer konusu hakkındaki görüşünüzü 27 Ağustos 2019 Salı gününe kadar Odamıza 0266 312 15 17 numaralı telefondan ya da Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. mail adresinden ulaştırabilirsiniz.