15. Ayvalık Uluslararası Zeytin Hasat Festivali Hazırlıklarına Devam Ediliyor

27 Ağustos 2019 Salı günü 15. Ayvalık Uluslararası Zeytin Hasat Festivali Hazırlık toplantılarının dördüncüsü Odamızda düzenlendi. Toplantı Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa Büyükçıvgın'ın başkanlığında Hasat Günleri tertip komitesi üyeleri Ayvalık Ziraat Odası Başkanı Hasan Baysal, İlçe Tarım Müdürü Zeki Volkan Oral, Tülay Lale, Deniz Sabuncugil, Havva Nefise Çam, Adile Temiz,Mustafa Kürşat, Zeynep Betül Kürşat,  İbrahim Ustalı, Ahmet Uğur Arısoy, Ersan Adli, Murat Davranlı,Nihat Uzun, Sebahattin Tatar ve Erkan Cılak'ın katılımıyla gerçekleşti. Fikir alışverişiyle geçen toplantının Ayvalık'ımıza hayırlar ve güzellikler getirmesini dileriz.

hsthzrlk1

hsthzrlk2