HALKBANK AYVALIK ŞUBE MÜDÜRÜ RİDVAN DİN ODAMIZI ZİYARET ETTİ

22 Ağustos 2019 Perşembe günü Halkbank Ayvalık Şube Müdürü Ridvan Din ve Halkbank Ayvalık Şubesi Kobi Müşteri İlişkileri Yetkilisi Miray Yılmazlar Uzun Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa Büyükçıvgın'ı ziyaret ederek birlikte çalışmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Başkanımız Büyükçıvgın, Halkbank'ın devlet bankası olduğunu ve son 1 yılda ekonomide süregelen olumsuzluklara rağmen gerek ticari kredilerde gerek tüketici kredilerinde gerekse konut kredilerinde halkımıza sunduğu desteklerden dolayı kendileri nezdinde Halkbank Genel Müdürlüğü'ne teşekkürlerini iletti. Başkanımız Büyükçıvgın: "Devletin ebed müddet olduğunun doğruluğunu halkımıza verdiği hizmetler ile ispat ettiği için kendilerine Türk milletinin bir ferdi olarak teşekkür ediyorum." dedi.

22 agustos 2019