BUNGE FİRMA YETKİLİLERİNDEN ODAMIZA ZİYARET

Komili (Bunge) Gıda ve Katkı Maddeleri Direktörü Erman Erol ve Komili (Bunge) Satınalma Müdürü Mehmet Cavlı 19 Ağustos 2019 Pazartesi günü Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Büyükçıvgın'ı ziyaret ederek yanlarında getirdikleri ay yıldızlı şekerliği takdim ettiler. Genel olarak zeytinyağı sektörü ve bu yıl 15.si düzenlenecek olan Ayvalık Uluslararası Zeytin Hasat Günleri hazırlık programı hakkında görüşüldü. Kendileri görüşmede bizlere hasat hazırlık programı için çok değerli fikirleri ile katkı sundular. Başkanımız Mustafa Büyükçıvgın da kendilerine nazik ziyaretlerinden ve hediyelerinden dolayı teşekkür etti ve çalışmalarında başarılar diledi.

19 agustos-2 19 agustos-1