AYVALIK’TA KURBAN BAYRAMI ZİYARETLERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Ayvalık'ta Kurban Bayramı ziyaretleri gerçekleştirildi. Hastane, yaşlı bakım evi, Garnizon Komutanlığı, Jandarma ve Emniyet teşkilatı ziyaret edildi. Kaymakam Gökhan Görgülüarslan, Garnizon Komutanı Albay Fevzi Koyuncu, Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, Ayvalık Ticaret Odası Başkanı Mustafa Büyükçıvgın, Ayvalık Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Aziz Ciddi'den oluşan heyet bayram ziyaretine İlçe Polis Merkez Karakolu'ndan başlayarak Ayvalık Belediyesi Yaşlı Bakım Evi, İlçe Jandarma Komutanlığı, Garnizon Komutanlığı ve Ayvalık Devlet Hastanesi ile devam etti. Bayramlaşma programı şehit aileleri ziyaretiyle tamamlandı.

11 agustos kurban bayrami ziyaret 1 11 agustos kurban bayrami ziyaret 2

11 agustos kurban bayrami ziyaret 3 11 agustos kurban bayrami ziyaret 4