Yunanistan İzmir Başkonsolosu Sayın Argyro Papoulia ve Eşi Nikos Stefanou Ayvalık Ticaret Odası başkanlığını ziyaret etti

8 Ağustos 2019 Perşembe günü Yunanistan İzmir Başkonsolosu Sayın Argyro Papoulia ve Eşi Nikos Stefanou Ayvalık Ticaret Odası Başkanlığını ziyaret etti.
Ziyarette ATO Meclis Başkanı Mehmet Sıray ve ATO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Büyükçıvgın hazır bulundular. Ayvalık Boyner Mağaza Müdürü Ufuk Ova ve Vfs Global Türkiye Müdürü Sertan Aslantürk görüşmeye katkı sundular. Ziyaret kapsamında Sayın Başkonsolos Papoulia Odamızda bulunan Vfs Global Şirket Ofisini de ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Türk ve Yunan halkları arasında komşuluk, dostluk ve kardeşlik bağlarının daha da perçinlenmesine sebep olacak çok değerli ziyaretleri için Yunanistan İzmir Başkonsolosu Sayın Argyro Papoulia ve Eşi Nikos Stefanou'a teşekkür ederiz.

1 2

3 4