ODAMIZDA KÖRFEZ ODALARININ DA KATILDIĞI ORTAK BİR TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRDİK

30 Temmuz 2019 Salı günü Odamızda, 3-4-5-6 Eylül 2019 tarihlerinde körfezde turizm amaçlı bir dizi ziyarette bulunacak olan Çin Turizm Operatörleri Buluşma Programı hakkında ön hazırlık toplantısı yapıldı.
Toplantıda İl Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa Çaltı, GMKA Yetkilisi Kerem Öner ve Candan Şahin, Edremit Ticaret Odası Meclis Başkanı Mehmet Semerci, Burhaniye TO Meclis Bşk. Hasan Varol, Burhaniye TO Yön. Kur. Bşk. Mustafa Aysel, Ayvalık TO Meclis Bşk Mehmet Sıray, Ayvalık TO Yön. Kur. Bşk. Mustafa Büyükçıvgın, İlçe Kültür Turizm Müdürü Yasemin Gençer ve Odaların Genel Sekreterleri hazır bulundular.
3 Ekim Perşembe günü Edremit ile başlanacak programa 4 Ekim Cuma günü Ayvalık'ın tarihi ve turistik yerleri gezilerek tanıtılacak, gerek tur operatörleri ile gerekse turizm paydaşları ile bir araya gelinerek irtibat sağlanarak devam edilecek, 5 ve 6 Ekim tarihlerinde ise Burhaniye ve Balıkesir ile son bulacaktır.
Bu toplantının gerçekleşmesinde emeği geçen GMKA, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Edremit ve Burhaniye Ticaret Odalarına teşekkür ederiz.

körfez toplantı 1 körfez toplantı 2