Ayvalık Ziraat Odası’nı Ziyaret Ettik

6 Ağustos 2019 Salı günü 15. Ayvalık Uluslararası Zeytin Hasat Günleri Tertip Komitesi, hasat günleri çalışmaları kapsamında Ayvalık Ziraat Odası Başkanı Hasan Baysal'ı ziyaret etti. Ziyarette ATO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Büyükçıvgın da yer aldı.
Ayvalık Ziraat Odası Başkanı Hasan Baysal, etkinliklerde beraber çalışmanın önemini vurgulayarak Hasat tertip komitesi için Ayvalık Ziraat Odası'ndan uygun görecekleri isimleri önereceklerini belirtti. Ziyaret için ATO ve sektör paydaşlarımız adına Ayvalık Ziraat Odası Başkanı Hasan Baysal'a teşekkür ederiz.

mustafa büyükçıvgın hasan baysal-1