Zeytin Hasat Günleri Tertip Komitesi Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin’i Ziyaret Etti

6 Ağustos 2019 Salı günü 15. Ayvalık Uluslararası Zeytin Hasat Günleri Tertip Komitesi, hasat günleri çalışmaları kapsamında Ayvalık Belediye Başkanı Sayın Mesut Ergin'i ziyaret etti.
Ziyarette ATO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Büyükçıvgın, Ayvalık Ziraat Odası Genel Sekreteri Murat Davranlı, ATO Kadın Girişimciler Kurulu Bşk ve ATO Turizm Meslek Kom. Meclis Üyesi Tülay Lale, Terra Vigla Zeytinyağları İşletmecisi İnce Ahmet Sakallı, Tarım ilçe Müdürü ve ATO Zeytinyağı Tadım Uzmanı Z. Volkan Oral, Sabuncugil İşletmecisi ve ATO Lab. Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Sabuncugil, ATO Genç Girişimciler Kurulu Bşk. ve ATO Turizm Vizyon Kom. Bşk. Nihat Uzun, ATO 2. Meslek Kom. Bşk. Havva Nefise Çam, ATO Meclis Üyesi Ahmet Uğur Arısoy, ATO 1. Meslek Kom Bşk İbrahim Ustalı, Ramadan Çetin Zeytinyağları İşletmecisi ve ATO Üyesi Adile Temiz yer aldı.
Ayvalık Belediye Başkanı Sayın Ergin hasat şenliklerinin Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Ayvalık Belediyesi, Ayvalık Ticaret Odası ve Ayvalık Ziraat Odası tarafından yapılmasının çok daha kapsamlı olacağı görüşünü belirtti. Kendileri hasat tertip kom. için Ayvalık Belediyesi Meclisi'nden uygun görecekleri isimleri önereceklerini belirttiler. Sohbet havasında geçen ziyaret için ATO ve sektör paydaşlarımız adına Belediye Başkanımız Mesut Ergin'e teşekkür ederiz.

belediye belediye 1