"Edremit Körfezi Saklı Hazineleri Kırmızı Mercanlar Toplantısı" Odamızda Yapıldı

26 Ağustos Pazartesi günü Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve UNDP işbirliği ile yürütülen "Edremit Körfezi Saklı Hazineleri Kırmızı Mercanlar " toplantısı Odamızda düzenlendi.
Toplantıya Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nden Hayvansal Üretim Şube Müdürü Mehmet Hazer, Müdür Yrd. Halil Aydoğdu, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Balıkçılık ve Su Ürünleri Şube Müdürü Abdulkadir Ünal, Kent Konsey Başkanı Halil Coşkun ve Sivil Toplum Kuruluşları yetkilileri katıldı. Toplantıda Odamızı temsilen Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa Büyükçıvgın bulundu.

mrcn1

mrcn2