Harnup San. ve Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kalaycı'dan Odamıza Ziyaret

10 Eylül 2019 Salı günü Harnup San. ve Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kalaycı Odamızı ziyaret etti.
Son yıllarda Ayvalık bölgesinde bamya yetiştiriciliği önem kazanmış ve bölgemiz için gelecekte önemli bir gelir kaynağı haline gelecektir. Bu konuda bölge çiftçisini teşvik eden, eğitim veren, tohum ve ilaç temin ederek destekleyen ve aynı zamanda bölgemizde yetiştirilen bamyayı ihraç eden Başkan Kalaycı Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Büyükçıvgın'ı ziyaret edip çalışmaları hakkında bilgi verdi.
Görüşme çerçevesinde Mehmet Kalaycı bölgemize bu konu ile alakalı bir tesis kazandırmak istediklerini belirtti. Başkanımız Büyükçıvgın, çalışmalarını takip ettiğini, çok önemli bulduğunu bölgemiz istihdamına ve ekonomisine büyük katkı sağladığını belirterek kendilerine teşekkür etti ve başarılarının devamını diledi.

10 eylul 2019