YELKENCİLERİMİZİN RÜZGARI BOL OLSUN…

Türkiye Yelken Federasyonu'nun düzenlediği "TYF Federasyon Kupası Yelken Yarışları" 16-21 Eylül 2019 tarihleri arasında Bodrum'da yapılacak. Tüm Türkiye'den optimistlerin katılacağı etkinlikte Ayvalık Yelken İhtisas Kulübü sporcuları da yarışacak.

Ayvalık Ticaret Odası olarak, daha önce katıldıkları yarışlarda önemli başarılara imza atan yelkencilerimize "Rüzgarınız bol olsun" diyoruz. Her zaman yanlarındayız ve yanlarında olmaya devam edeceğiz.

Bu arada, bizi kırmayarak, sporcularımızın güvenliği için onlara bir bot tahsis eden Bodrum Ticaret Odası Başkanı Sayın Mahmut Kocadon'a Ayvalık Yelken Kulübü adına teşekkür ederiz.

yelken kulubu