Oda Organ Seçimlerimiz Gerçekleştirildi

14 Nisan 2018 tarihinde gerçekleşen Meslek Komitesi ve Meclis seçiminden sonra 21 Nisan 2018 Cumartesi günü Odamızda Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanlığı seçimi yapıldı.

Yapılan seçim sonucunda Odamız Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine Mustafa Büyükçıvgın seçildi. Yönetim Kurulu Üyeliklerine ise Ahmet Duran Ürgüplü, Ali Uçar, Ali Pehlivan, İbrahim Ulaş, Mehmet Babayiğit ve Osman Özdoğan seçildi.

Yönetim Kurulu seçiminin ardından yapılan Meclis Başkanlığı seçimi sonucunda Mehmet Sıray Meclis Başkanımız oldu. Meclis Katip Üyesi ise Ahmet Duran Ürgüplü seçildi.

Disiplin Kurulu Üyeliklerine ise Hakan Gülören, Muvaffak Babayiğit, Hasan Şalmanlı, Selin Jale, Kadir Temizel ve Egemen Bilir seçildi.