Midilli Fuarı

17-20 Haziran tarihleri arasında Midilli adasında yapılan 1.Archipelagos Türk-Yunan Ticaret ve Kültür Fuarı'na Ayvalık Ticaret Odası olarak katıldık. Midilli Ticaret Odası Başkanı Koutsinos, Yönetim Kurulu Başkanımız Rahmi Gençer ve İTO Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş'ı makamında kabul etti.

Fuarda AYTÜGEB'le beraber açtığımız stand Yunan ve Türk ziyaretçilerden büyük ilgi görürken Ayvalık'ı tanıtan kitapçıklar ve üyelerimizin broşürleri ziyaretçileri dağıtıldı.
Ayvalık Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Rahmi Gençer, Ayvalık Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen, Küçükköy Belediye Başkanı Mesut Ergin, Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyeleri ve Belediyelerin Meclis Üyeleri ziyaretçilerle yakından ilgilendiler.
Adaya giden Ayvalık Heyeti, Yunanisan Kuzey Ege Bölge Valisi Nasis Yakali'yi ve Midilli Ticaret Odası Başkanı Panaiotis Koutsinos'u makamlarında ziyaret etti.
Fuarın açılışının ardından Midilli Ticaret Odası Başkanı Koutsinos'un verdiği yemeğe ATO Başkanı Rahmi Gençer, İzmir Ticaret Odası Başkanı Ekrem Demirtaş ve ATO Yönetim Kurulu üyeleri katıldılar.
Fuar alanında kurulan sahnede 4 gün boyunca Türk ve Yunan muzisyenler, halk dansları izleyecilere keyifli anlar yaşattılar.