Odamızda Sertifika Töreni

AYVALIK TİCARET ODASI, İŞKUR ve KOSGEB işbirliğiyle Temmuz ayı içerisinde gerçekleştirilen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi ile Ayvalık Çıraklık ve Mesleki Eğitim Merkezinde geçtiğimiz aylarda düzenlenen Aşçılık Yardımcılığı kursunu başarıyla tamamlayan kursiyerlere Odamız Toplantı Salonunda sertifikaları yapılan törenle teslim edildi.

Sertifika törenine Balıkesir İşkur Müdür Vekili Nilüfer Karahan, ATO Yönetim Kurulu Başkanı Rahmi Gençer, ATO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Benhan İbrahim Kantarcı, ATO Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Kuran, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Tümen, Çıraklık ve Mesleki Eğitim Merkezi Müdür Vekili Feiz Önier, Çıraklık ve Mesleki Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Cafer Fakı katıldı.
İŞKUR Müdür Vekili Nilgün Karahan, Ayvalık'ta düzenlenen girişimcilik eğitiminin işsizler için bir fırsat olduğunu belirtip gelecek yıl da Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi'nin İlçemizde düzenleneceğini söyledi.
AYVALIK TİCARET ODASI Yönetim Kurulu Başkanı Rahmi Gençer ise, girişimcilik eğitimine olan ilgiden memnun olduklarını ve ATO olarak bu kursa ev sahipliği yapmaktan duydukları mutluluğu ifade etti ve önümüzdeki yıllarda da ilçedeki işsizler için fırsat yaratacak çalışmalar yapmaya devam edeceklerini açıkladı.
Konuşmaların ardından her iki kursa da katılan kursiyerler sertifikalarını aldılar.
Tören sonunda İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Tümen, AYVALIK TİCARET ODASI Yönetim Kurulu Başkanı Rahmi Gençer'e ilçede eğitime verdikleri katkılardan dolayı teşekkür ederek plaket verdi.