Hasat Şenliğimize Davetlisiniz

21-22-23 Ekim tarihlerinde 7.sini düzenlenen “Ayvalık Zeytin Hasat Günleri” Cumhuriyet Meydanında kurulacak “Ayvalık Zeytinyağı Pazarı” ile açılacaktır.

3 gün boyunca 36 standımız misafirlerimiz ve halkımız tarafından ziyaret edilebilecektir. Stantlarımızdan yeni hasat zeytinyağı almak isteyen ziyaretçilerimiz faydalanabileceklerdir.

Son yıllarda bölgemizde Zeytin ağaçlarında görülen hastalıkların çözümleri ve tedavileri ile ilgili Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi  Bitki Koruma bölümünden  Prof. Dr. Necip TOSUN  müstahsillerimize Ayvalık Ticaret Odası salonunda bir sunum yapacaktır.Bu toplantıya tüm çiftçilerimizi bekliyoruz.

22 Ekim Cumartesi günü  TOBB Başkanı Sayın  M.Rifat HİSARCIKLIOĞLU’nun katılımı ile Ayvalık Ziraat Odası Zeytin Bahçesinde Zeytin Hasadını başlatacağız.

Devamında İsmet İnönü Kültür Merkezinde  “Zeytinyağının İç ve Dış Pazardaki Sorunları ve Hedefleri” konulu panelde açılış konuşmacısı TOBB Başkanı Sayın M.Rifat HİSARCIKLIOĞLU, Uluslar arası Zeytinyağı Konseyi İcra Direktörü Jean Lois BARJOL, Ulusal Zeytin ve Zeytinyağı Komitesi Başkanı Dr. Mustafa TAN, Uluslar arası Zeytinyağı Konseyi Tanıtım Şefi Ender GÜNDÜZ, Zeytinyağı Üreticisi ve İşletmeci Ahmet SUCU panelist olarak katılacaktır .Bu panele tüm halkımız davetlidir.

Ayvalık Belediyesi ile birlikte düzenlediğimiz 7 nci Ayvalık Zeytin Hasat Günleri’nde çeşitli sanat galerilerinde sergi açan tüm sanatçılarımıza bu etkinliğimizde bize desteklerini esirgemeyen Sayın Kaymakamımız Sayın Nihat NALBANT’a ve Ayvalık Ziraat Odası Yönetimine teşekkürlerimizi sunarız.

Tüm etkinliklere halkımızı ve misafirlerimizi bekliyoruz.

Rahmi GENÇER

Ayvalık Ticaret Odası