Yapı Müteahhit Kayıt ve Yetki Belgeli Usta Çalıştırma

2012 yılından itibaren Yetki Belgesi olmayan usta ve müteahhitler, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın kurduğu sisteme kayıtlı olamayacaklarından resmi işlemler sırasında zorluklarla karşılaşacaklardır. Sözkonusu yetki belgeleri için Balıkesir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne başvuru yapılması gerekmektedir.

Yetki belgesi numarası için gereken başvuru formlarını odamızdan edinebilirsiniz. Müteahhitler için, gerçek kişiler Oda Kayıt Sureti, tüzel kişiler ise Oda Kayıt Sureti ve Ticaret Sicil Gazetesini odamızdan alabilirler.

Başvuru formlarını ve ilgil yönetmeliği aşağıda bulabilirsiniz.

İlgili Yönetmelik

Yönetmelik Eki (EK-1) Yapı Müteahhidi Yetki Belgesi Numarası Başvuru Formu