Yeni Türk Ticaret Kanunu Semineri Odamızda Yapıldı

25 Ocak Çarşamba günü Odamız Toplantı Salonunda Yeni Türk Ticaret Kanunu hakkında bir seminer düzenlendi. Uzman Murat Cahit Koğacıoğllu'nun konuşmacı olarak katıldığı seminere  Ayvalık Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyeleri, odamız üyeleri ve mali müşavirler katıldı.

1 Temmuz 2012 tarihinden itibaren yürürlüğe girecek Yeni Türk Ticaret Kanunu ile ilgili yeni uygulamaları anlatan Koğacıoğlu daha sonra katılımcıların sorularını yanıtladı.
Yönetim Kurulu Başkanımız Rahmi Gençer: " Yeni Türk Ticaret Kanunu birçok yenilikler içeriyor. Üyelerimizin bu yenilikleri takip etmeleri ve yeni kanunun gerektirdiği yükümlülükleri yerine getirmelerine Ticaret Odası olarak yardımcı olmak adına bu semineri düzenledik. Üyelerimizden gelecek talepler doğrultusunda bu konuda hizmet vermeye devam edeceğiz" diye konuştu.