EĞİTİM ETKİNLİKLERİMİZ

Değerli Üyemiz,

Ayvalık Ticaret Odası olarak işletmenize katkı sağlayacağına inandığımız bir dizi eğitim etkinliğini Mart ayından itibaren başlatıyoruz.

2 Mart 2012 Cuma  saat 14:00 de “İhracatta Devlet Yardımları” konulu eğitim Odamız Toplantı Salonunda düzenlenecektir. Ege İhracatçı Birliği Mevzuat Devlet Yardımları Şube Müdürü  Mustafa San ve  uzman Tuba Suveren dış ticaret yapan ve yapmayı düşünen üyelerimize devlet destekleri hakkında bilgi verecek.

15-16 Mart 2012 tarihlerinde saat 10:00 da “ Kalite Yönetim Sistemi Temel Eğitimi” Odamız Toplantı Salonunda gerçekleştirelecektir. ISO olarak da bilinen Kalite Yönetim Sisteminin işletmelere sağladığı faydaları ve verimlilikleri TSE Başdenetçisi Mehmet Ali Dönmez  siz üyelerimize anlatacak. 2 tam gün boyunca devam edecek bu eğitim için katılım bilginizi Odamıza bildirmenizi rica ederim.

11 Nisan 2012 Çarşamba saat 10:30 da “ Bölgesel Teşvik ve Destekler” hakkında GMKA Ayvalık Sorumlusu Candan Ceylan ve GMKA Uzmanları tarafından  Odamız Toplantı Salonunda bir sunum düzenlenecek. İlimizdeki teşvikler hakkında bilgilenmeniz için bu sunuma katılabilirsiniz.

Saygılarımla

Rahmi GENÇER