TAPDK Satış Belgesi Sahiplerinin Dikkatine

TAPDK Satış Belgeleri süre uzatımı 31 Mart 2012 de son erecektir. Belge süre uzatımında bu yıl önceki yıllardan farklı bir yol izlenmektedir. Bankaya süre uzatım ücreti yatıran  belge sahipleri Odamıza TAPDK Satış Belgesinin aslı ve İşyeri açma çalışma ruhsatı ile başvurmalıdırlar. Süre uzatımının tamamlanması için TAPDK Satış Belgesine yetkili personel tarafından belgeler kontrol edildikten sonra Süre Uzatım mührü vurulacaktır. Bu işlemi yaptırmayan belge sahipleri Nisan ayından itibaren toptan satıcılardan ürün alamayacaklardır. Bu yüzden belge sahiplerinin Mart ayı sonuna kadar odamıza müracaat etmelerini önemle rica ederiz.