ISO 9001 Eğitimi Odamızda Gerçekleştirildi

Üyelerimiz için düzenlediğimiz "ISO 9001: Kalite Yönetim Sistemi Temel Eğitimi" 15-16 Mart 2012 tarihlerinde Odamız Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. TSE Başdenetçisi Mehmet Ali Dönmez'in verdiği eğitime üyelerimizin ilgisi yoğun oldu.

Kalite Yönetim Sisteminin işletmelere sağladığı faydaları vurgulayan eğitimde Mehmet Ali Durmaz, TSE tarafından hazırlanan KYS sunumunun eşliğinde katılımcılara ISO 9001 sürecini anlattı. Eğitime farklı iş kollarında faaliyet gösteren üyelerimizin yanı sıra Ayvalık'taki kamu kurumlarının temsilcileri de katıldı. 2 gün süren eğitime gösterilen ilgiden memnuniyetini ifade eden Dönmez, " Ayvalık'taki bu ilgi beni mutlu etti, Ticaret Odasının üyelerine yönelik düzenlediği bu eğitimin fayda getirdiğine inanıyorum" dedi.
Ayvalık Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Rahmi Gençer de " Üyelerimiz için düzenlediğimiz eğitimlerin bir yenisini daha gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Bu yoğun katılım, üyelerimiz için düzenlemeyi düşündüğümüz diğer etkinlikler için de bizi daha çok heveslendirdi. Önümüzdeki haftalarda da üyelerimize yönelik  yeni etkinlikleri gerçekleştirmeye devam edeceğiz" diye konuştu.
2 günlük eğitime katılan üyelerimiz TSE tarafından düzenlenecek "Kalite Yönetim Sistemi Temel Eğitimi Sertifikalarını" ilerleyen günlerde Odamızdan alabileceklerdir.