TOBB Ziyareti

Yönetim Kurulu Başkanımız Rahmi Gençer ve Yönetim Kurulu Üyemiz Zeynep Kürşat Alumur 28 Mart Çarşamba günü Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Ziyarette  Başkanımız Rahmi Gençer Mayıs ayı içerisinde açılması planlanan Ayvalık Ticaret Odası Zeytinyağı Duyusal Analiz Laboratuarı ve Ayvalık Ticaret Odası Tarih Galerisi hakkında Sayın Hisarcıklıoğlu'nu bilgilendirdi. Gençer, zeytinyağının iç pazardaki tüketiminin arttırılmasına yönelik olarak hazırladığı  "Ulusal Zeytin ve Zeytinyağı Platformu" projesini Hisarcıklıoğlu'na sundu.
 Rahmi Gençer ziyarette son olarak Ayvalık Ticaret Odası'nın TOBB Akredite Oda Sistemine yaptığı başvurunun olumlu sonuçlanmasının ardından  başladığı Akreditasyon süreci hakkında TOBB Başkanımız  Rifat Hisarcıklıoğlu'na bilgi verdi.