Girişimcilik Eğitimi Başlıyor

İŞKUR, KOSGEB ve AYVALIK TİCARET ODASI işbirliğiyle düzenlenecek "Girişimcilik Eğitimi" için 6 Temmuz Cuma günü saat 10:00 da Odamızda mülakat yapılacaktır. Başvuru sahipleri aşağıdaki başvuru formunu doldurduktan sonra Cuma günkü mülakata katılabilirler. Başvuru formunu Odamızdan edinmek de mümkündür.
Mülakatı olumlu geçen girişimci adayları 12 Temmuz- 3 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek Girişimcilik Eğitimine katılacaklardır.

Girişimcilik programına katılmak için:

-  Kuruma kayıtlı işsiz olmak (emekli olanlar hariç)
- 18 yaşını tamamlamış olmak
- Girişimcilik programından daha önce yararlanmamış olmak.

Başvuru formunu indirmek için tıklayınız