Duyusal Tadım Kursu Sona Erdi

Ayvalık Ticaret Odası'dan bir yılı aşkın süredir devam eden, uzman zeytinyağı tadımcıları yetiştirmek amacıyla gerçekleştirilen Duyusal Tadım Eğitimi sona erdi.




 UZZK Yönetim Kurulu Üyesi Ummuhan Tibet'in verdiği derslere katılıp girdikleri testleri başarıyla geçen tadım uzman adayları yoğun geçen bir eğitimin ardından uzman tadımcı olmaya hak kazandılar. Eğitimin sona ermesi vesilesiyle Ayvalık Ticaret Odası Zeytinyağı Analiz Laboratuvarı ve Tarih Galerisinde, tadımcılar eğitim sertifikalarını ATO Yönetim Kurulu Başkanı Rahmi Gençer ve Ummuhan Tibet'in ellerinden aldılar.
Gençer,  Ayvalık Ticaret Odası olarak kaliteli zeytinyağının merkezi olan Ayvalık'ta eksikliği hissedilen duyusal tadım uzmanlarını bu eğitim sayesinde yetiştirerek sektördeki boşluklardan birini kapatmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti belirtti. Ayrıca yine ATO Zeytinyağı Analiz Laboratuvarında her hafta Pazartesi, Cuma ve Cumartesi günleri günlük zeytinyağı tadım kursları düzenlendiğine değinen ATO Yönetim Kurulu Başkanı Gençer, " Gerek Ayvalıklı'lara gerekse ilçemize gelen misafirlerimize, kaliteli zeytinyağını nasıl anlayacaklarını, zeytinyağının özellikleri tanıyacakları bu günlük kurslara katılımın gün geçtikçe artacağına inanıyorum" diye konuştu.

Adres: Fevzipaşa Mah. Eski PTT Sokak No:10 Ayvalık - Balıkesir   /   Tel: 0 266 312 56 60 - 0 266 312 15 17   /   Faks: 0 266 312 22 83   /   Eposta: Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.