Girişimcilik Kursu Sona Erdi

Ayvalık Ticaret Odası, KOSGEB ve İŞKUR işbirliğiyle düzenlenen "Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi" sona erdi.

kurs

12 Temmuz-3 Ağustos 2012 tarihlerinde düzenlenen Girişimcilik Eğitiminde 25 kursiyer yer aldı. İŞKUR Eğitmeni Mehmet Aydın toplam 72 saat süren eğitimde kursiyerlere hazırlayacakları iş planını oluşturma, iş fikri geliştirme ve yaratıcılık gibi konularda ders verdi. Sertifika töreninin önümüzdeki günlerde yapılacağı Girişimcilik Eğitimini başarıyla tamamlayan kursiyerler hazırlayacakları projelerle KOSGEB'e başvurabilecekler. Projesi kabul edilen girişimci adayları KOSGEB hibelerinden faydalanacaklar.