Ayvalıklı Atletizmciler Romanya'da

7 Nisan tarihinde Romanya'da gerçekleştirilen Balkan Yürüyüş Şampiyonasına katılan Milli Takımımızda Ayvalık'tan 6 sporcu yer aldı.Milli Takımımızın kafile başkanlığını  Yönetim Kurulu Başkanımız Rahmi Gençer'in yaptığı şampiyonada sporcularımız 3 altın, 2 gümüş , 1 bronz madalya alarak başarılarını sürdürdüler.

070420121580

Şampiyona dönüşünde Odamızı ziyaret eden sporcu ve antrenörlerimizle biraraya gelen Gençer, " Sporcularımız başarılarıyla Ayvalık'ı ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeye devam ediyorlar. Gelecek yılki Balkan Şampiyonasının Ayvalık'ta yapılması yönünde diğer ülke temsilcilerinin talepleri olduğunu gördük, Federasyonumuzun kararına göre Ayvalık'taki yerel yetkililerle bu konuyu görüşmeyi planlıyoruz. Türkiye Atletizm Federasyonu ve Ayvalık Atletizm Kulübü beni Milli Takımımızın Kafile Başkanı seçerek  onurlandılar. Kendilerine ve Ayvalık Atletizm Kulübü Antrenörü Sabahattin Tatar'a teşekkür ediyorum" diye konuştu.