Güney Afrika Ziyareti

03-05 Ekim 2011 tarihleri arasında Başbakan Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve TOBB Yönetim Kurulu Başkanı Sayın M.Rifat Hisarcıklıoğlu’nun da katılımlarıyla Güney Afrika Cumhuriyeti’ne yönelik gerçekleştirilen iş gezisine Yönetim Kurulu Başkanımız Rahmi Gençer katıldı.

ucak foto

Türkiye ile Güney Afrika Cumhuriyeti iş çevreleri arasındaki ticaret, müteahhitlik, karşılıklı yatırım ve işbirliği imkânlarının görüşüldüğü, Türkiye-Güney Afrika Cumhuriyeti İş Forumunda, Türk işadamlarının ülkedeki muhatapları ile bir araya gelmeleri sağlandı.

Gençer, Türk heyetine başkanlık eden Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve TOBB Başkanımız Sayın M.Rifat Hisarcıklıoğlu’na Ayvalık’taki kanalizasyon sorunu ve Türk zeytinyağının Avrupa Birliği ülkelerine ihracatını zorlaştıran yüksek ithalat vergisi hakkında bilgi verdi.