KUTO'yu Ziyaret Ettik

Akreditasyon çalışmalarını sürdüren Odamız,  Kıyaslama çalışması için Kuşadası Ticaret Odası'nı ziyaret etti.
IMG 0514

10 Eylül Pazartesi günü gerçekleştirilen çalışmaya Odamız adına Akreditasyon Sorumlusu Korhan Varol ve Danışmanımız M. Önder Aydın katılırken KUTO'yu Genel Sekreter Burhan Sezer ve Yönetim Kurulu Danışmanı Didem Baydemir temsil etti.
Önceki yıllarda Akredite olan Kuşadası Ticaret Odası ile 8. Dönem Akreditasyona aday Odalardan biri olan Odamız arasındaki farkları görmek, iyi uygulamaları örnek almak, karşılıklı işbirliği çalışmalarının temellerini atmak amaçlı yapılan çalışma son derece verimli geçti.
Çalışmanın bir sonraki aşamasının da  Kasımayında  Ayvalık Ticaret Odası'nda yapılması hakkında görüş birliğine varıldı.