Körfez Hastanesi Üyelerimize İndirimli!

Ayvalık Ticaret Odası ile Özel Edremit Körfez Hastanesi arasında 17 Eylül 2012 tarihinde bir sözleşme imzalandı. Üyelerimiz artık Körfez Hastanesinin hizmetlerinden indirimli olarak yararlanacaklar.

IMG 0522

Üyelerimizin, üye kimlik kartlarıyla beraber Körfez Hastanesine gittiklerinde ödeyecekleri ücrete  %20 indirim  yapılacaktır.  Sözleşme gereğince ayrıca üyelerimizin 1.derece yakınlarına(anne,baba,eş,çocuk,kayınvalide,kayınpeder) aynı indirim yapılacaktır. Üye yakınları hastaneye gitmeden önce Odamızdan akraba durumunu belirten bir yazı alabilirler.
Üyelerimiz, kimlik kartlarını almak için Odamıza, bir adet fotoğraf ve nüfus cüzdan fotokopisi ile başvurduktan sonra Üye Kimlik Kartlarını ücretsiz olarak edinebilirler.