Organik Tarım Söyleşisi

8. Ayvalık Zeytin Hasat Günleri kapsamında zeytin üreticilerine yönelik düzenledimiz bir diğer etkinlik de  " Zeytincilikte Organik Tarıma Geçiş Süreci" konulu tarım söyleşisi oldu.

19 Ekim Cuma günü Odamız Toplantı Salonunda gerçekleştirilen söyleşiye konuşmacı olarak Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'ndan Ali Kemal Öztürk katıldı.
Türkiye'de organik tarıma geçiş hakkında bilgi veren Öztürk, zeytincilikte organik tarımın uygulamasıyla ilgili örnekler sundu. Zeytin üreticileri, sektör temsilcilerinin yanısıra Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Bitkisel Üretim Daire Üretim Müdürlüğü temsilcileri ve Ayvalık Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Rahmi Gençer de söyleşiye katıldı.