Girişimcilik Kursu Sertifika Töreni

Temmuz ayında 2. kez  KOSGEB, İŞKUR VE Ayvalık Ticaret Odası işbirliğiyle  düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik Eğitiminin sertifika töreni 27 Kasım günü Odamızda gerçekleştirildi.

IMG 0746-885x509

Törene İşkur İl Müdürü  Sayın Nazım Balcı ve Ayvalık Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyeleri ve girişimci adayları katıldı.  Balcı törende girişimcilik kursunun Ayvalık'ta düzenlenmesinden duyduğu memnuniyeti belirtip 2013 eğitim takvimine Ayvalık'ı yine dahil edileceğini belirtti. Girişimcilik kurslarını bitirenlerin proje hazırlamalarına büyük önem verdiklerini söyleyen Balcı,  bugün sertifikalarını alan adayların kendi işlerini kurduklarında onları ziyaret etmekten mutluluk duyacağın sözlerine ekledi.

Yönetim Kurulu Başkanımız Rahmi Gençer ise " Ayvalık'ta işsizliğin azaltılması yönünde yapılan bu girişimcilik kursunun Ticaret Odası'nda düzenlenmesinden çok memnunuz. 2.sini düzenlenen bu kursların önümüzdeki yıllarda da devam etmesi için girişimlerimiz bulunuyor. 2013 yılında tekrar açılacağının sözünü İl Müdürümüz Sayın Balcı'dan aldık. Kendisine bugün düzenlediğimiz sertifika törenine katıldığı için teşekkür ediyorum.  Sertifiklarını alan girişimci adaylarına da iş hayatlarında başarılar diliyorum, umuyorum ki bu eğitim sonrası hazırlayacakları projeleri kabul görür ve kendi işyerlerini açarlar" diye konuştu.

IMG 0741