TAPDK Satış Belgesi Sahiplerinin Dikkatine

Tütün ve Alkol Piyasası Düzenleme Kurumu (TAPDK) Satış Belgesi sahiplerinin, belge süre uzatım işlemini gerçekleştirme aşamasında, bankaya süre uzatım bedelini yatırmadan önce Odamızdan bilgi almaları gerekmektedir.

İşyeri açma ve çalışma ruhsatlarındaki faaliyet konusu uygunsuz olan satıcıların kendilerine gönderilen resmi yazıda da belirtildiği üzere bankaya süre uzatım bedeli yatırmamaları önemle rica olunur. Süre uzatım işleminin tamamlanması için, önceki yıllardan farklı olarak, yetkili oda olan Odamıza İşyeri açma ve çalışma ruhsatının aslı ve fotokopisi, TAPDK Satış Belgesinin aslı ile müracaat edilmesi zorunludur.  Ayrıntılı bilgi için 3121517 Dahili 13 ü arayabilirsiniz.