UMEM BECERİ'10 TOPLANTISI

TÜM İŞ KOLLARINDAKİ İŞVERENLERİMİZE ÇAĞRI

19 Şubat Salı günü, 14.00'de Ayvalık Ticaret Odası'nda buluşalım,UMEM Beceri' 10 projesini birlikte başlatalım.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi işbirliğiyle gerçekleştirilen proje kapsamında işverenlerin işgücü talepleri doğrultusunda kurslar açılıyor, bu kurslara İŞKUR'a kayıtlı iş arayan kişiler yerleştiriliyor. Teorik ve işbaşı (staj) eğitimlerinden oluşan kurslarda başarılı olanların önemli bir bölümü işe yerleştiriliyor.

UMEM BECERİ'10 büyük ve yararlı bir proje... Balıkesir İŞKUR, Ayvalık Ticaret Meslek ve Otelcilik Turizm Meslek Lisesi ve Ayvalık Ticaret Odası işbirliğiyle şimdi Ayvalık'ta.

Ayvalık Ticaret Odası'nda buluşalım, projeyi siz işverenlerimize anlatalım.

Ayrıntılı bilgi için:  http://bbs.beceri.org.tr/BBS/welcome.do

İrtibat Tel: 331 5840
İrtibat Kişisi: Malik Çakıroğlu,Hatice Ağa, Umay Kurdoğlu,Nuran Şen

UMEM BECERİ'10 PROJESİ