GÜNEY MARMARA KALKINMA AJANSI ÇALIŞTAYI

Sayın Üyemiz, Güney Marmara Bölge Planı 2010-2013 döneminin tamamlanmak üzere olduğu, 2014-2018 yıllarını kapsayan yeni dönem bölge planı hazırlık çalışmaları doğrultusunda yöneticinin katılımcılık ilkelerinin daha etkili bir şekilde uygulanması, çalışmaların yerelin ihtiyaçlarının yerinde tespiti, güçlü yaygın bir toplumsal ve kurumsal tabana oturtulması amaçlanmaktadır.

Bu amaçla Ticaret Odamız Toplantı Salonu'nda 11/06/2013 Salı günü saat 15.00-17.00 arasında konu ile ilgili bir çalıştay yapılacaktır. Bu çalıştaya İlçemizde mevcut bulunan zeytin, zeytinyağı sektörü, turizm sektörü, dernek temsilcileri, özel sektör ve kooperatif temsilcileri davetlidir.

Saygılarımla

Rahmi GENÇER