Avrupa Öğrenci Formu Kulübü Odamızı Ziyaret Etti

10 Temmuz Salı günü  Avrupa Öğrenci  Formu Kulubü Platformu Ayvalık Ticaret Odası Duyusal Analiz Laboratuvarı ve Tarih Galerisini ziyaret etti. Almanya, Estonya,Çek Cumhuriyeti, Romanya'dan Türkiye'ye gelip eğitim gören öğrenciler ve Eskişehir  Anadolu Üniversitesi öğrencilerinden oluşan 34 kişilik öğrenci grubu 3 saat süren bir zeytinyağı tadım eğitimi aldılar.

IMG 8036

Yönetim Kurulu Başkanımız Rahmi Gençer'in ağırladığı öğrenciler tadım kursunun ardından kendileri için hazırlanan tadım sertifikalarını Başkanımızın elinden aldılar.
Rahmi Gençer " Bu öğrenciler Türk kültürünü tanımak amacıyla ülkemizi gezerken  5 gün boyunca Ayvalık'ta kalacaklar. Bu vesile ile Ayvalık'în yemek kültürünü ve turizmini öğrendikleri gibi tabii ki zeytinyağı kültürünü de öğrenecekler. Türkiye'deki kaliteli zeytinyağının en iyi duraklarından biri de Ayvalıktır.Biz de Zeytinyağı Laboratuvarımızda onları ağırlayarak bu değerimizi onlara tanıyoruz" diye konuştu.